Podovi Nastilki Logo

Подови настилки ООД

Ние се справяме професионално там, където останалите казват - невъзможно. Ние правим мечтите на нашите клиенти реалност.
Макар и млади, сформирахме перфектен екип за работа, с който постигаме отлични резултати и който продължаваме да развиваме. Поставете ни невъзможни задачи - ние обичаме да печелим трудни битки.

Вносители сме на висококачествени ламинати и многослойни паркети на водещия немски производител PARADOR.

Заповядайте в офиса ни, за да Ви покажем последните модни тенденции в областта на виниловите ( PVC ) настилки, линолеума - мармолеум, и артолеум, производство на Forbo International Flooring Group.

В случаите, когато е необходимо критично ниво на хигиенни изисквания - можем да представим на вниманието Ви - антистатични подови покрития при специализирани електропроводими ( кондуктивни) настилки Forbo и Mondo.

Модерно и актуално е използването на мокетени плочи, вълнени или орнаментни мокети в офиси с високо натоварване, хотели, скъпи ресторанти.

Каучуковите настилки Mondo ще ви изумят с разнообразието в палитрата и свойствата си.

Предлагаме на клиентите си най- богатата палитра от вътрешни и външни спортни каучукови, винилови и саморазливни настилки на акрилна основа,  изкуствени и естествени спортни треви.

Отскоро предлагаме и едни от най- добрите двойни подове, за да задоволим изискванията на модерните офис сгради.

За да защитите настилките от замърсявания, ще получите съвети за системи за входна област от изтривалки - EMCO и Andach.

Постигането на отлични резултати е възможно, благодарение на професионалния монтаж и подготовката на основата със саморазливни шпакловки, замазки, репарационни смеси, шлайфане и други.


В случай на необходимост можем да извършим почистване и препоръчваме подходящи почистващи препарати за под.